Werkploeg

Onmisbaar: de werkploeg

De Pooltochten zouden de Pooltochten niet zijn zonder de hulp van werkploegleden. Door de staf van een hike worden er allerlei (posten)spelen voor de deelnemers georganiseerd. Daarbij is de hulp van de werkploeg onmisbaar. Tevens neemt de werkploeg de opbouw en afbraak van het kamp voor haar rekening. Je kunt als werkploeglid ingezet worden bij alle hikes. Een leuke manier dus om eens kennis te maken met de verschillende soorten hikes. Ook zijn er zijn enkele hikes die werken met een (gedeeltelijk) vaste werkploeg.

Ontspanning

Tijdens de Pooltochten is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning: als je ’s avonds geen post meer hoeft te bemannen en andere taken allemaal klaar zijn, dan is het gezelligheid troef in het Jamboreehuis op Ada’s Hoeve onder genot van een drankje.

Wil jij ook in de werkploeg?

Ben je een 17-jarige of oudere scout uit de regio Overijsselse Vechtstreek (of ben je 16 jaar en heb je de F-hike al gelopen) en lijkt het je leuk om in de werkploeg te komen, dan zijn wij op zoek naar jou! Je kunt je opgeven onder het kopje inschrijven.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor werkploegleden bedragen 23 euro per persoon. Het is de gewoonte dat werkploegleden tijdens de Pooltochten een groene Pooltochtdas dragen. Deze kun je voor 8 euro verkrijgen bij de Pooltochtstaf. Na afloop van de Pooltochten krijg je, na inlevering van die das, 6 euro weer terug. Uiteraard mag je de das ook houden zodat je die alvast hebt voor de volgende Pooltochten!

Heb je nog vragen?

Als iets niet helemaal duidelijk is, dan kun je contact opnemen met de kampstaf op werkploeg@pooltochten.nl

Hopelijk tot ziens op de Pooltochten!