Reünie

In oktober is al weer de 50e editie van de Pooltochten. Zoals we al eerder meldden, willen we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. In deze brief vind je de laatste informatie over de reünie.

Op de vrijdagmiddag en -avond tijdens de Pooltochten (22 oktober) is er op Ada’s Hoeve een reünie voor iedereen die tijdens een eerdere editie een bijdrage heeft geleverd aan de Pooltochten. Dat kan zijn als hikestaf, werkploeg, EHBO’er, bouwploeg, themateam, kookploeg, vliegende keep, kampstaf – of een van de voorgangers van die termen.  

Inmiddels is het programma grotendeels rond. We zorgen vooral voor tijd en ruimte voor ontmoeting.

De inloop is vanaf 15:00u, om 16:00u willen we dan een voorstelrondje doen en het programma starten. Maar uiteraard is later aansluiten ook goed mogelijk. We starten het programma met een postenspel, waarbij je iets van Ada’s Hoeve en de binnendruppelende Pooltochtendeelnemers kunt zien. Daarna steken we de barbecue aan en voegen we ons om 21:00u bij het kampvuur. We sluiten af met een borrel waarna je, als je dat wilt, in je eigen meegenomen tent kunt blijven slapen. We zullen ook een ‘taxiservice’ naar station Ommen opzetten, zodat je met de laatste trein terug naar huis kunt.

We vinden het leuk als we nog oude foto’s, filmpjes & anekdotes kunnen ontvangen. Die zullen we dan tijdens de reünie ook terug laten komen.

Natuurlijk is het organiseren van zo’n reünie helaas niet gratis. Omdat we deze activiteiten niet ten koste willen laten gaan van de huidige deelnemers, moeten we dus wel om een bijdrage vragen. Voor het dagprogramma (inclusief barbecue en dagverblijf op Ada’s Hoeve) vragen we 20 euro. Wil je ook blijven overnachten dan komt daar 5 euro bovenop. Uiteraard krijg je er dan wel een ontbijtje bij op de zaterdagochtend.

We hopen jullie op 22 oktober in Ommen te zien!

Met vriendelijke groet,

Frank Hurink, Alex Knol, Miriam Kisjes-van Vulpen, Harro Esselink, Christiane Bloem en Warner Hoijtink