Reünie

Nu wij in 2021 aan de 50e editie van de Pooltochten toe zijn, lijkt het ons leuk ook de betrokkenen bij de eerdere Pooltochten weer eens te zien! Daarvoor wordt natuurlijk de G-Hike georganiseerd, maar niet iedereen zal daar aan kunnen of willen meedoen. Daarom willen we ook een iets meer laagdrempelige reünie organiseren. Dat doen we tijdens de Pooltochten, op vrijdag 22 oktober 2021.

Hiervoor nodigen we iedereen uit die in het verleden een actieve rol binnen de Pooltochten organisatie heeft gehad. Of je nu een Hike georganiseerd hebt, in de Werkploeg hebt gezeten, gekookt hebt, deel hebt uitgemaakt van de Bouwploeg, het Themateam, de EHBO, de Vliegende Keep, de Kampstaf of een andere functie (of onder een andere naam natuurlijk); we zien je er graag bij!

Het gehele programma is nog niet bekend, hier wordt nog aan gewerkt. In elk geval verwelkomen we jullie graag op vrijdagmiddag, op Ada’s Hoeve. Daar willen we dan eerst een soort postenspel houden, zodat iedereen weer even het Pooltochtengevoel krijgt. Daarna zullen we samen in Pooltochtenstijl eten en natuurlijk het kampvuur bijwonen. Na afloop is er dan nog een borrel. Voor wie graag wil, zullen we een veld regelen waar je je tentje kunt opzetten.

We willen graag vast weten of je interesse hebt om bij deze reünie aanwezig te zijn. Ook zijn we op zoek naar oude foto’s en verhalen, van de eerdere Pooltochten. Daarom willen we vragen het formulier via de knop hieronder in te vullen. Dat is dus nog geen formele opgave, maar geeft ons een indicatie van de gegadigden en helpt ons met de voorbereiding. Daarnaast kunnen we natuurlijk alle foto’s van vroeger gebruiken die jij nog hebt, wil je er alvast een paar met ons delen, dan kan dat door ze te mailen via onderstaande knop.

We hopen jullie op 22 oktober in Ommen te zien!

Met vriendelijke groet,

Frank Hurink, Alex Knol, Miriam Kisjes-van Vulpen, Harro Esselink, Christiane Bloem en Warner Hoijtink