Vrienden van de Pooltochten

Geschreven op 14 september 2020

Over een paar weken is het alweer zo ver, de Pooltochten staan weer voor de deur. Ondanks de corona crisis zijn we als Pooltochtencommissie in april gestart met de voorbereidingen voor de 49ste Pooltochten. Met de huidige maatregelen is het voor ons goed mogelijk een veilige Pooltohten te organiseren en daar gaan we vol voor!

We willen je van harte uitnodigen je opnieuw aan te melden als vriend van de Pooltochten. Hoe? Via http://tinyurl.com/Vriendenvan kun je je aanmelden. Het systeem is nog precies hetzelfde als vorig jaar. Vanaf €10,- ben je al vriend, een extra sponsorbedrag mag natuurlijk altijd. 

Uiteraard krijg je voor je donatie iets moois terug; Als lid ontvang je weer een handgeschreven kaart. Helaas kunnen we je dit jaar niet uitnodigen voor het kampvuur. Dit is een van de vele maatregelen die we moeten nemen om de Pooltochten voor iedereen veilig te houden. Benieuwd wat we allemaal nog meer doen? Op de website lees je hier meer over.
De coronacrisis is een bijzondere situatie die een behoorlijke financiele impact heeft op de organisatie. Deze extra kosten willen we niet ten laste leggen aan de deelnemers, we kunnen daarom juist dit jaar je hulp extra goed gebruiken!    

Let op! Dit is een nieuwsbericht uit een vorig jaar, de informatie in dit bericht kan verouderd zijn.

Klik hier voor meer nieuwsberichten.