Geen A, B, C, D, E, F-hike maar de O-hike!

Geschreven op 1 oktober 2020

Dit jaar geen A, B, C, D, E, F-hike maar de O-hike, een Online-hike!  
Met alle deelnemers van de Pooltochten willen we naar de European Space Agency in Parijs lopen, een afstand van 500 km, help jij ons mee?

De Pooltochten worden dit jaar online geopend op woensdag 14 oktober om 20.00 uur. Kijk live mee bij de opening en krijg de laatste uitleg.

Hoe ziet de O-hike eruit?
Samen met je koppel- of troppelgenoten loop je een hike vanuit je eigen huis of buurt. Dat mag je op donderdag 15 of vrijdag 16 oktober doen. Je mag natuurlijk ook beide dagen op pad gaan, je mag zoveel lopen als jullie zelf willen. De route die bepaal jezelf, maar je wordt geholpen door ons. We geven je een heleboel opdrachten die je onderweg mag doen, waardoor je telkens ergens naar op zoek moet. Hierdoor loop je vanzelf een mooie route en extra kilometers voor onze lange reis. Aan het eind van de dag upload je de foto’s van de opdrachten en een printscreen van je gelopen route op Scouttracker.

Met alle opdrachten en de kilometers die je loopt verdien je punten, het koppel/troppel met de meeste punten wint de O-hike. Zoals elk jaar verdien je ook met de O-hike een bandje voor op je Scoutfit.

Online-Verslag
Elke dag van de Online Pooltochten zullen we op de website, Instagram en Facebook verslag doen. Deel je belevenissen dus vooral op Instagram en Facebook met #pooltochten. Daarnaast is er donderdag om 20.00 uur een online video-update.

Online-Kampvuur
Geen Pooltochten zonder kampvuur, daarom zenden we op vrijdag om 20.00 uur een kampvuur uit zoals je gewend bent. Je kunt thuis meezingen, chocomelk drinken en we maken natuurlijk de winnaars van de O-hike bekend. Het online-kampvuur is de afsluiting van deze Pooltochten.

Hoe doe je mee?
Schrijf je met je koppel- of troppelgenoten in via deze knop.

(INSCHRIJVEN KAN NIET MEER) 

 
Op 13 oktober ontvang je van ons informatie hoe alles precies werkt en hoe je kunt inloggen op het online-platform Scouttracker om alle opdrachten te zien. 
Er zijn geen leeftijdsgrenzen aan de O-hike, iedereen die kan meedoen. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname, wil je een vrijwillige bijdrage overmaken dan kan dat via deze link.

Wat heb je nodig?
Zorg dat je per koppel een telefoon hebt waarmee je foto’s kan maken en waarop een sporttracker (bv. Strava, Runkeeper, Google Fit) staat. Daarnaast moet je even afstemmen met je koppel- of troppelgenoten hoelang je op pad gaat en eten en drinken voor onderweg meenemen.

Let op! Dit is een nieuwsbericht uit een vorig jaar, de informatie in dit bericht kan verouderd zijn.

Klik hier voor meer nieuwsberichten.