5 redenen om je aan te melden

Geschreven op 5 september 2018

Natuurlijk heb jij geen extra redenen nodig om je aan te melden voor de Pooltochten, maar het is altijd leuk om even te kijken welke redenen we voor jou bedacht hebben toch? Daarom 5 redenen om je aan te melden:

  1. Nieuwe mensen ontmoeten. Het grootste cliché van allemaal, maar clichés zijn nou eenmaal waar. Tijdens de Pooltochten smeed je vriendschappen die jarenlang stand kunnen houden, ook Pooltochten relaties zijn ons niet vreemd en zelfs enkele Pooltochten huwelijken en baby’s.
  2. Een ervaren bouwploeg. We zouden ze natuurlijk nooit oud durven noemen maar de bouwploeg heeft bij elkaar opgeteld enkele honderden jaren bouw, klim en zeker ervaring, en dat zie je terug op de posten! Zulke gave banen kun je op een gewone zaterdag niet ervaren.
  3. Allemaal nieuwe bandjes op je uniform. Als je dit jaar de A hike gaat lopen kun jij zelfs een van de eersten worden met alle nieuwe bandjes op je uniform, er wordt hard gewerkt aan een nieuw ontwerp die past bij het Pooltochten logo, nog even geduld!
  4. Je bent nooit alleen. De organisatie komt uit alle groepen van de regio, je komt dus altijd wel een bekend gezicht tegen.
  5. Wandelen is gezond. Tsja daar kunnen we natuurlijk niets tegenin brengen

Kortom, wacht niet langer en meld je aan

Let op! Dit is een nieuwsbericht uit een vorig jaar, de informatie in dit bericht kan verouderd zijn.

Klik hier voor meer nieuwsberichten.