Pooltochten 40 jaar!

Geschreven op 30 september 2011

Dit jaar de 40ste editie van de Pooltochten, dat betekent dus één groot feest! Onder andere met een grote jubileumpost op de vrijdag, een jubileumbadge en een kampkrant! Maar ook met een feestelijke thema en jubileumlied.

Jubileumlied

Bij een jubileum hoort een feestelijk lied om het te vieren. Afgelopen zomer zijn de nachtegaaltjes van de Pooltochten de studio van het Deltion ingedoken en zijn na uren inzingen er pas weer uitgekomen. Het resultaat kun je hier onder downloaden. Leer hem vast uit je hoofd, hij zal op de Pooltochten nog vaak voorbij komen.

The Poolstars!

Dit jaar zal een grote televisieploeg de Pooltochten aandoen voor de Poolstars! De talentenjacht van de Pooltochten. Tijdens de Pooltochten zullen de Martijn Krabbé en Chantal Janzen van de Pooltochten op zoek gaan naar de talenten van jou! Hieronder is een oproep van de producer van de show:

Op een post onderweg kom je de cameraploeg tegen en kun jij in de portable studio jouw talent laten zien. Dat kan alles zijn: dansen, zingen, jongleren, origami, fluiten, tekenen, bedenk het zelf. Je krijgt op die post 45 seconden de tijd om je kunsten te laten zien. Op vrijdagavond zal in de grote kampvuurkuil de grote liveshow zijn waar een jury de beste inzending van elke hike zal beoordelen. De winnaar ontvangt een indrukwekkend contract en de grote Poolstarsaward.

Bereid je dus goed voor, neem eventueel spullen mee van huis om je optimale performance neer te kunnen zetten.

Let op! Dit is een nieuwsbericht uit een vorig jaar, de informatie in dit bericht kan verouderd zijn.

Klik hier voor meer nieuwsberichten.